KPN-routers bieden gebruikers een sterke en stabiele Wi-Fi-verbinding waarmee ze het internet efficiënt kunnen gebruiken. Met de router kunnen gebruikers verschillende apparaten aansluiten, zoals pc's, laptops, smartphones en slimme televisies. De gebruikers krijgen standaard een gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van internet, deze gegevens zijn eenvoudig te beheren en te wijzigen door in te loggen op uw KPN-router. Om de inloggegevens van uw account te wijzigen, leest u de stappen in het artikel of krijgt u meer hulp van onze klantenservice via KPN Telefoonnummer.


STAPPEN OM GOED IN TE INLOGGEN OP JE KPN-ROUTER


1. De eerste en belangrijkste stap is om te controleren en ervoor te zorgen dat de router en pc correct zijn aangesloten door deze stappen te volgen:

een. Als je een fysieke verbinding gebruikt, controleer dan de Ethernet-kabel die je gaat gebruiken om verbinding te maken met de KPN-router, zorg ervoor dat deze niet kapot is.

b. Controleer verder of beide uiteinden van de Ethernet-kabel correct zijn aangesloten op de router en de pc om een ​​bedrade verbinding te garanderen.

c. Zodra het correct is aangesloten, zet u uw pc en router AAN. Plaats of sluit de Ethernet-kabel nooit opnieuw aan wanneer de router-id is ingeschakeld.

d. Schakel de pc in die u met KPN wilt verbinden en log in op de router als u geen fysieke verbinding gebruikt om uw pc met de KPN-router te verbinden.

e. Zorg ervoor dat de pc waarmee u KPN wilt verbinden deel uitmaakt van het thuisnetwerk van uw KPN-router, anders kunt u niet inloggen op de KPN-router.


2. De volgende stap is het controleren van het standaard IP-adres van uw KPN-router.

een. Zorg ervoor dat de KPN-router uw standaardrouter is om het IP-adres op te halen.

b. Open de opdrachtprompt op uw apparaat door naar het menu Start te gaan en ernaar te zoeken.

c. Zodra de opdrachtprompt is geopend, typt u het volgende in het daarvoor bestemde veld - ipconfig

d. Wacht nu een paar seconden, zodra de scan klaar is met het lokaliseren van de DEFAULT GATEWAY-header.

e. De cijfers naast de standaardgateway zijn het IP-adres van uw KPN-router.


3. Open nu een webbrowser op uw pc en voer het IP-adres zorgvuldig in de zoekbalk in.

4. Als je het gecorrigeerde IP-adres hebt ingevoerd, wordt je gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord van de KPN-router in te voeren.

5. Om de inloggegevens van de router te vinden, zoekt u ernaar in de gebruikershandleiding of kijkt u naar het label onder de router.

6. Kunt u de gegevens niet achterhalen, neem dan contact op met uw KPN-provider voor de juiste inloggegevens.

7. Zodra je inlogt op je KPN-router, krijg je toegang tot de routerinstellingenpagina.

8. Gebruik de pagina om instellingen zoals gebruikersnaam, wachtwoord, standaard IP-adres, etc. te wijzigen of aan te passen.


Ons KPN telefoon nederland is 24/7 beschikbaar om onze gewaardeerde klanten efficiënt te bedienen. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van uw KPN-router en dringend hulp nodig heeft, bel ons dan op ons telefoonnummer KPN voor een snelle en gemakkelijke oplossing. U kunt ook de door ons verstrekte QUICK CHAT-functie gebruiken om te chatten met onze KPN-consultants.

originele bron:-Hoe correct in te loggen op uw Kpn-router?


Comments

Popular posts from this blog

Los de fout 2 Glitches voor uw Kpn-verbinding op: Beknopte handleiding

Hoe gebruik en creëer je een statisch IP-adres op KPN Experiabox V10?

Hoe u uw Kpn Experia-box snel kunt resetten?