Hoe u uw Kpn Experia-box snel kunt resetten?

 Het is bekend dat KPN een van de snelste internetverbindingen in Australië biedt. KPN maakt gebruik van de allerhoogste technologie waarmee mensen door het hele gebouw een stabiele en sterke internetverbinding hebben, waardoor ze al het werk dat ze doen efficiënt kunnen uitvoeren. Hoewel KP-gebruikers nauwelijks problemen ondervinden bij het gebruik van de KPN Experia-box, kan het merendeel van de problemen worden opgelost door de KPN Experia-box terug te zetten naar de fabriek. problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Houd er rekening mee dat resetten niet opnieuw opstarten betekent, na het volgen van de onderstaande stappen worden alle KPN-instellingen die u al dan niet eerder hebt gewijzigd gewist en worden de instellingen teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Zorg ervoor dat u alle instellingen die u hebt gewijzigd controleert en noteert, zodat u ze opnieuw kunt uitvoeren zodra de fabrieksinstellingen zijn hersteld.

Heeft u andere vragen, bel dan ons telefoonnummer KPN om in contact te komen met experts.


Stappen om uw Kpn Experia Box snel te resetten


1. De eerste stap is het KPN-modem omkeren zodat de onderkant naar u toe wijst.

2. Zorg ervoor dat uw KPN Experia-modem nog steeds AAN staat.

3. Kijk nu naar de woorden onderaan en zoek RESET.

4. Neem vervolgens een rechtgebogen paperclip of iets dergelijks en druk op het gaatje naast RESET.

5. Houd de paperclip ingedrukt totdat het POWER-lampje aan de voorkant ROOD wordt.

6. Hiermee wordt het resetproces voor uw KPN Experia-box gestart.

7. Het proces kan tot 30 minuten duren, dus wees geduldig.

8. Zorg er bovendien voor dat de router is ingeschakeld totdat het resetproces is voltooid, anders kan dit permanente schade aan de router veroorzaken.


Als u na het resetten van de KPN Experia-box opnieuw problemen begint te krijgen, zorg er dan voor dat de nieuwe wijzigingen in de instellingen deze problemen niet veroorzaken of reset uw modem opnieuw.

Als u de hulp van experts nodig heeft, neem dan contact op met het wereldberoemde KPN-team van experts door ons KPN telefoonnummer te bellen. Onze klantagenten van KPN zijn 24x7 beschikbaar om u faciliteiten van wereldklasse te bieden wanneer u ze nodig heeft.

Comments

Popular posts from this blog

Los de fout 2 Glitches voor uw Kpn-verbinding op: Beknopte handleiding

Hoe gebruik en creëer je een statisch IP-adres op KPN Experiabox V10?

KPN 24 * 7-ondersteuning: hoe u KPN WI-FI-verbindingsstoringen verhelpt!