Wat te doen als Kpn Wifi willekeurig losgekoppeld blijft van de laptop?

 KPN biedt een superieure, veilige en beveiligde draadloze verbinding aan gebruikers met een verbinding met een groter bereik en supersnel internet. Als je KPN wifi bij je thuis of op kantoor hebt, weet je hoe makkelijk het te gebruiken en aan te sluiten is. KPN-gebruikers ondervinden bijna nooit problemen met de KPN-modem, maar soms kunt u tijdens het gebruik enkele storingen of problemen ondervinden.

Hoewel dergelijke problemen in een oogwenk zonder enige hulp kunnen worden verholpen, heeft u soms de hulp van een expert nodig om uw probleem op te lossen. Bel ons KPN-telefoonnummer voor hulp door onze wereldberoemde KPN-experts.

Als uw KPN WiFi willekeurig wordt losgekoppeld van uw laptop, lees dan de stappen voor probleemoplossing die hieronder in dit artikel worden uitgelegd en maak in een mum van tijd weer verbinding met de efficiënte en soepel werkende KPN WiFi.

Stappen om te doen als Kpn Wifi willekeurig losgekoppeld blijft van laptop

Methode 1:

Start uw KPN-router opnieuw op, als dit het probleem niet oplost, reset dan de instellingen voor KPN door deze te volgen:

1. Terwijl uw KPN-modem is ingeschakeld, drukt u op de RESET-knop aan de onderkant van de modem.

2. U kunt de Reset-knop indrukken met een rechtgebogen paperclip.

3. Zorg ervoor dat u de resetknop ingedrukt houdt totdat het POWER-lampje van de modem ROOD wordt.

4. Het resetproces voor de KPN-modem begint. Het kan tot 30 minuten duren voordat het proces is voltooid.

5. Zorg ervoor dat de KPN-router is ingeschakeld totdat het resetproces is voltooid, anders kan dit permanente schade aan de router veroorzaken.

6. Als u klaar bent, start u uw laptop opnieuw op en maakt u verbinding met KPN en controleert u of het probleem is opgelost.

Methode 2:

1. Als het probleem zich blijft voordoen, werkt u de stuurprogramma's voor de WiFi-adapter en WiFi-firmware op de pc bij.

2. Controleer vervolgens of uw thuisnetwerk is ingesteld op privé, zo niet, update dan onmiddellijk van Openbaar naar Privé.

3. Als u energiebeheerinstellingen hebt ingeschakeld op de pc, zorg er dan voor dat u het selectievakje PC TOESTAAN OM DIT APPARAAT UIT TE SCHAKELEN OM STROOM TE BESPAREN uit de adapterinstellingen onder NETWERKADAPTER uitschakelt.

We hopen dat je het probleem hebt kunnen oplossen door gebruik te maken van de hier verstrekte gids, bel ons Telefoonnummer KPN voor meer hulp. Ons KPN-ondersteuningsteam werkt de klok rond om snelle en gemakkelijke oplossingen te bieden aan onze gewaardeerde klanten. We hebben een eed afgelegd om u zorgeloze diensten te verlenen, dus maak contact met het beste KPN-ondersteuningsteam door ons nu te bellen, e-mailen of te chatten.

Comments

Popular posts from this blog

Los de fout 2 Glitches voor uw Kpn-verbinding op: Beknopte handleiding

Hoe gebruik en creëer je een statisch IP-adres op KPN Experiabox V10?

Hoe u uw Kpn Experia-box snel kunt resetten?