Eenvoudige stappen om VPN in te stellen op uw KPN Router Box

Wilt u een VPN instellen op uw KPN-routerbox? Maar je hebt geen idee hoe je het moet aanpakken? Dan zijn we hier om te helpen met de juiste begeleiding en stap. Daarom moet u deze blog zorgvuldig lezen om een ​​nauwkeurig resultaat te krijgen.

We hebben een geweldig en getalenteerd team bij KPN Klantenservice; u kunt verbinding maken met de techneuten wanneer u geconfronteerd wordt met gerelateerde problemen met KPN. En ze zijn gekwalificeerd om hetzelfde aan te pakken, u hoeft alleen uw bezorgdheid hier achter te laten en uw problemen zullen zeker onmiddellijk worden opgelost. Nu u naar de oplossing gaat, moet u de gegeven methode dienovereenkomstig volgen en bent u binnen enkele seconden klaar met de procedure.

Methode om de VPN op uw KPN-router in te stellen:

 Allereerst moet u de beheerderspagina van de KPN-router van uw browser openen en vervolgens naar het gedeelte VPN gaan door op de ‘VPN-client’ te klikken.

 Nu moet u klikken op de ‘Profiel toevoegen’ en vervolgens de optie ‘Open VPN’ selecteren.

 Vervolgens moet u klikken om het bestand te sluiten en vervolgens het gedownloade Open VPN-configuratiebestand selecteren.

 Geef nu een klik om het bestand te uploaden.

 Ga vervolgens naar Activeren en klik erop om de verbindingsstatus van de router aan te vinken

De bovenstaande stappen die worden gegeven, zijn absoluut relevant en nuttig om u op weg te helpen met de VPN op uw routerbox van KPN. Als u echter problemen ondervindt terwijl u hetzelfde doet, moet u op dit moment contact opnemen met ons toegewijde team van technici bij KPN Bellen Nederland. En geef hier zonder aarzeling een wijzerplaat; u krijgt de hulp van de experts met de beste oplossingen en diensten binnen de kortst mogelijke tijd. Dus ga je gang en krijg onmiddellijk je steun. De technici hier zijn bekwaam en goed opgeleid om elk gerelateerd probleem aan te pakken en ze zijn volledig toegewijd aan de hun toegewezen taak.


Voor meer info Lees deze blog:-KPN Bellen Nederland: bekend om uitmuntendheid

Popular posts from this blog

Los de fout 2 Glitches voor uw Kpn-verbinding op: Beknopte handleiding

Hoe gebruik en creëer je een statisch IP-adres op KPN Experiabox V10?

Hoe u uw Kpn Experia-box snel kunt resetten?